Predsjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić upriličio je danas prijem za rukovodstvo, stručni štab i igrače Odbojkaškog kluba Jedinstvo Bemaks osvajače Kupa Crne Gore.

Predsjednik Žurić čestitao je na postignutom uspjehu i istakao da Odbojkaški klub Jedinstvo  Bemaks piše nove stranice sportske istorije.

-Izdvajanja lokalne uprave za sport su najveća u Bijelom Polju, od svih opština u Crnoj Gori, procentualno u odnosu na visinu budžeta. Ono za šta smo se mi odlučili, kada je u pitanju podrška sportu je masovnost koja daje rezultate. Najveća satisfakcija stigla je sa finala Kupa Crne Gore, u kojem je prekinuta dominacija jednog velikog kluba, a  jedan do tada mali klub počeo da pravi svoje najveće korake. Nagradićemo uspjeh i dobićete značajnu premiju, a priprema se i posebna kancelarija, koja će u narednim danima biti predata klubu na korišćenje. Imali ste sreću, da je rad kluba prepoznala kompanija Bemaks, koja je obezbijedila dovoljnu podršku da  nadrastete, ono što ste predstavljali do tada. Pozivamo i ostale firme da se uključe i odaberu po jedan sport,  koji će da podrže, kazao je predsjednik Žurić.

Predsjednik OK Jedinstvo Bemaks Miloš Marić zahvalio se svim sponzorima, koji su omogućili da se ovo značajno takmičenje održi u Bijelom Polju.

Ovaj uspjeh je preporuka sponzorina da treba ulagati u sport . Zahvaljujem se Opštini Bijelo Polje na velikoj podršci, istakao je Marić.

-Trener OK Jedinstvo Bemaks Darko Prebiračević zahvalio se igračima, bez kojih ne bi bio ostvaren ovaj uspjeh.

-Svi smo govoril da smo svoj maksimum postigli zahvaljujući prekretnici koja se desila prošle godine, a ja želim da ponovim da je nas održalo, to što su momci, bez nekih velikih zahtjeva korak po korak pravili sve bolje rezultate, što je prošle godine rezultiralo sa dva finala. Kada se malo ko nadao u naš uspjeh, a kompanija Bemaks, prestižni brend je prepoznala naš kvalitet, kojoj se posebno zahvaljujem. Zahavljujem se publici, koja je pokazala da im ovo puno znači, a mi ćemo dati sve od sebe da opravdamo ukazano povjerenje, kazao je Prebiračević.