Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović uručio je danas zahvalnice za doprinos bezbjednosti grada, unaprjeđenje saradnje sa lokalnom samoupravom i unaprjeđenje bezbjednosi grada  sužbenicima i starješinama  Centra bezbjednosti Bijelo Polje i Granične policije.

Zahvalnice za doprinos bezbjednosti grada su dobili  Velibor Rahović i Mervan Grbović pripadnici Granične policije i Srđan Perović i Alen Kajević pripadnici Centra bezbjednosti.

Predsjednik je zahvalnice  za unaprjeđenje saradnje sa lokalnom samoupravom i unaprjeđenje bezbjednosti grada uručio Milošu Bulatoviću načelniku Centra bezbjednosti Bijelo Polje i Slaviši Greboviću načelniku Regionalnog centra granične policije.

Predsjednik je policijskim službenicma i njihovim starješinama čestitao na uspješnom radu.

- Na zajedničkom smo zadatku očuvanja bezbjednosti svih građana. Mislim da je Bijelo Polje jedan od najuspješnih gradova u Crnoj Gori kada je stanje opšte bezbjednosti u pitanju. To je sve zahvaljujući zalaganju policijskih pripadnika i straješina, ali i svih zaposlenih u nadležnim organima.

Načelnik Centra bezbjednosti Bijelo Polje Miloš Bulatović je kazao da je  saradnja sa  lokalnom upravom i čitavom lokalnom zajednicom na zavidnom nivou.

-Posvećeni smo očuvanju i održavanju javnog reda koji je na zavidnom nivou. Mi smo treća opština u Crnoj Gori i stabilno stanje bezbjednosti  ima dodatni  značaj. Trudićemo se da očuvamo postojeće dobro stanje i  to stanje podignemo na još veći nivo u narednim godinama, istakao je Bulatović i zahvalio se predsjedniku Smoloviću na prijemu u priznanjima u svoje ime i u ime kolega.