Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu Saida Čikić i rukovodilac Odjeljenja za kancelarije u Sekretarijatu za lokalnu samoupravu Miloš Kljajević upriličil su danas prijem za takmičare koji će Bijelo Polje predstavljati na muzičkoj manifestaciji  ,,Crna Gora u ritmu Evrope“ čiji će domaćin  1.juna biti Tivat.

Predsjednik Smolović je takmičarima čestitao  uspjeh,  jer su na audiciji oni odabrani da reprezentuju naš grad.

-Drago mi je što je Bijelo Polje prisutno na ovom značajnom takmičenju. Siguran sam da će te dostojno reprezentovati naš grad. Pozivam sve sugrađane da glasaju za našu omladinsku muzičku reprezentaciju, rekao je Smolović.

Skretarka Čikić je kazala da bjelopoljska ekipa sjutra putuje za Tivat koji je kao prošlogodišnji pobjednik domaćin ovogodišnjeg takmičenja.

-Jedna smo od 12 opština učesnica takmičenja, a naša ekipa nastupa treća, istakla je Čikić.

Vladimir Kuč koji će nastupiti na manifestaciji kazao je da samo učešće na jednom ovakvom takmičenju je veoma značajno i očekuje  prvo mjesto, jer su uložili veliki trud i rad da se što bolje pripreme.

-Ovakve manifestacije su značajne i zbog upoznavanja i druženja, kazao je Kuč.

Na takmičenju će osim Kuča Bijelo Polje predstavljati i Ena Burdžović, Džana Lamežević, Sara Bučkić i Ema Reković.

Odlazak na takmičenje ,,Crna Gora u ritmu Evrope" podržali su Opština Bijelo Polje i kompanija ,,Franca“.

POZIVAMO VAS DA MASOVNO GLASATE ZA EKIPU IZ BIJELOG POLJA I TO VEĆ MOŽETE URADITI NA BROJ 14741, TAKO ŠTO ĆETE UKUCATI PJESMA NAPRAVITI RAZMAK UKUCATI 03 KOJI JE REDNI BROJ NAŠE EKIPE.