Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, uručio je danas nagrade najboljim policajcima Centra bezbjednosti (CB) Bijelo Polje i Granične policije Sjever Mladenu Femiću, Elsanu Zuleviću, Miru Laleviću, Rizvanu Međedoviću i Daliboru Markoviću, povodom 2. Oktobra – Dana unutrašnjih poslova.

Predsjednik Smolović je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije čestitao Dan unutrašnjih poslova i iskazao zadovoljstvo što se nastavlja tradicija, kojom Opština Bijelo Polje želi da pokaže da cijeni sve što službenici Uprave policije rade za bezbjednost građana i imovine.

“Bijelo Polje je u kontinuitetu bezbjedan grad i smatram da je jedan od glavnih razloga za to, profesionalan odnos i rad pripadnika Uprave policije. Na sastanku smo razgovarali i o mogućnostima za dalje unapređenje saradnje, a složili smo se da u narednom periodu treba nastaviti sa projektom postavljanja kamera na više lokacija u Bijelom Polju, koje će biti korisne kako za bezbjednost saobraćaja tako i za otkrivanje počinilaca prilikom izvršenja krivičnih djela” – kazao je predsjednik Smolović.

Komandir CB Bijelo Polje, Danko Gogić, zahvalio se predsjedniku Opštine Bijelo Polje, ali i cijeloj lokalnoj upravi, koja je, kako je kazao, još jednom prepoznala rezultate rada policijskih službenika ističući izuzetnu saradnju koja treba da služi kao primjer svima međuinstitucionalne saradnje.

Predsjednik Smolović je u ime Opštine Bijelo Polje, službenicima Uprave policije uručio zahvalnice i prigodne nagrade za doprinos bezbjednosti grada.