Danas je u Podgorici preminuo visoki policijski funkcioner iz Bijelog Polja Miloš - Mića Bulatović nakon kratke i teške bolesti.

Bulatović je bio dugodišnji inspektor u Službi za kriminalistiku bjelopoljske policije, šef Odjeljenja bezbjednosti u Mojkovcu, načelnik CB Bijelo Polje i rukovodilac Područne jedinice "Sjever" u Graničnoj policiji.

Povodom smrti Miloša Bulatovića u ime Opštine Bijelo Polje i svoje lično, predsjednik Petar Smolović je uputio izraze saučešća porodici Bulatović.

- Sa žaljenjem sam primio vijest o smrti Miloša Bulatovića. Upućujem vam izraze iskrenog saučešća povodom ovog velikog gubitka za vašu porodicu, jer je Mića bio suprug i otac koji je živio za svoju porodicu, ali i za svoj grad iz kojeg nikada nije želio da ode. Njegova smrt je veliki gubitak ne samo za vas, njegove najbliže, već i za Bijelo Polje, Upravu policije i za sve nas koji smo ga poznavali i s njim sarađivali, istakao je Smolović.

Mića je važio za jednog od najomiljenijih sugrađana, koga su krasile najbolje karakterne osobine, visoke moralne vrijednosti, velika ljubav prema gradu i spremnost da pruži pomoć.

Bio je oženjen i otac je dvoje djece.