Završne radove na asfaltiranju puta Loznice - Gubavač obišao je juče predsjednik Petar Smolović sa saradnicima.

Rukovodstvo Opštine Bijelo Polje radnu posjetu Rasovu i Loznicama je iskoristilo da razgovara sa mještanima koji su iskazali zadovoljstvo kvalitetom izvedenih radova.Privrednik Murat Crnovršanin koji na Loznicama ima i poslovni objekat ističe da će novi asfalt olakšati poslovne aktivnosti.

"Dugo smo čekali ovo, ali zaista sada će nam ovaj put u mnogome olakšati život. Zadovoljni smo što smo dobili novu saobraćajnicu, ali ono šta moramo svi voditi računa u narednom periodu jeste bezbjednost saobraćaja i ne dozvoliti brzu vožnju na ovoj trasi puta" - kazao je Crnovršanin.

Predsjednik Smolović je u razgovoru sa mještanima kazao da presvlačenjem puta novim asfaltom u dužnini 8.1 km za šta je obezbijeđeno 710.896,47 eura biće završena rehabilitacija lokalnog puta koji prolazi kroz Loznice, Rasovo, Njegnjevo, Oluja i Gubavač.

"Želimo da ovaj primjer prenesemo i na druge putne pravce u Bijelom Polju, kojim ćemo putnu ali i drugu infrastrukturu unapređivati, a sve na zadovoljstvo građana Bijelog Polja kao što je to slučaj sa ovim projektom rehabilitacije puta Loznice - Gubavač" - zaključio je predsjednik Opštine.