Nakon kraće pauze, bioskop bjelopoljskog Centra za kulturu nastavlja  sa radom.

Na repertoaru će se  ponovo naći najaktuelniji naslovi iz filmske industrije.  Jedan od tih naslova je akcioni spektakl reditelja Dejvida Liča "Brzina metka", sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi, koji će  ljubitelji sedme umjetnosti biti u prilici da gledaju 5, 6. i 7. septembra u bioskopu Centra za kulturu. Projekcije su od 19.00 sati.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura,  mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu u danima prikazivanja filma  od 11.00 do 13.00 sati  i  pola sata prije početka projekcije.

Film je nastao prema japanskom romanu "Maria Beetler",  autora Kotaro Isake, a prikazuje sedam ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku.

Uloge izuzetno zanimljivih likova na velikom platnu, pored Breda Pita,  oživjeli su: Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, Endru Kodži, Hirouki Sanada, Majkl Šanon, Benito Martinez Okasio i Sandra Bulok.

U filmu Brzina Metka Bred Pit se pojavljuje kao Bubamara - baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu.

Sudbina, kako to obično biva, ima druge planove jer Bubamaru najnovija misija dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz cijelog svijeta sa kojima ima povezane i međusobno sukobljene ciljeve i sve to u najbržem vozu na svijetu. Od reditelja filma Dedpul 2, Dejvida Liča, kraj puta je tek početak divlje, nezaustavljive i delirične vožnje kroz moderni Japan.

Pogledajte trejler za film