Na 14. Međunarodnom sajmu obrazovanja ,,Putokazi”, održanom protekle nedjelje u Novom Sadu Javna predškolska ustanova „Dušo Basekić“ osvojila je pet diploma sa zlatnom medaljom i pehar za doprinos razvoju predškolskog obrazovanja.

Direktorica ove ustanove Ida Ćetković kazala je da ova vrijedna priznanja koja su uručena JPU „Dušo Basekić“ su još jedna potvrda kvaliteta bjelopoljskog predškolskog obrazovanja i vaspitanja.

-Naš dugogodišnji rad i posvećenost vaspitanju i obrazovanju naših mališana rezultirali su novim nagradama i zaista smo jako ponosni. Na Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi” predškolska ustanova „ Dušo Basekić “ izdvojila se kao jedna od boljih, a svoj rad prezentovala je kroz niz realizovanih projekata i manifestacija, značajnih za razvoj djeteta. Poslali smo video materijal o radu naše predškolske ustanove, obuhvatili smo svih pet vaspitnih jedinica, najznačajnije aktivnosti i projekte koje smo realizovali, a među kojima su i biciklijada, specijalna olimpijada, likovni konkursi, kao i manifestacija međunarodnog karaktera „ Rastimo uz ples“. Organizatori sajma su znali da prepoznaju naš rad i trud, tako da je za različitost i posebnost u radu svaka vaspitna jedinica dobila diplome sa zlatnom medaljom, a našoj ustanovi je dodijeljen i pehar Novosadskog sajma za cjelokupan rad, zaključila je Ćetković.