Najmlađi sugrađani uživali su danas na gradskom trgu u zabavi koju je povodom novogodišnjih praznika organizovala Turistička organizacija Bijelo Polje.

Mališane je zabavljao Šanta Panta, a družili su se i sa Deda Mrazom. Pored Šanta Pante u muzičkom dijelu programa nastupili su talendovani  Anja Kojović, Hana Mulić i Milica Marković, dok ih na gitari pratio Damir Pilica.

“Već sam bio u vrtiću “Dušo Basekić” gdje smo organizovali odlične žurke.  Za ovaj grad me vežu mnogo lijepe uspomene”, kazao je Šanta Panda, dodajući da se u njegovoj poslednjoj knjizi Marija našla pjesma posvećena tom gradu.

Zamjenik direktora Turističke organizacije Bijelo Polje Vladan Čampar je kazao da su željeli da obraduju najmlađe, znajući da je to najbolji način najave Nove godine kojoj se oni toliko raduju.

„Da malo te praznične magije unesemo u naš grad, zato smo i organizovali druženje sa onima koje djeca najviše vole”, kazao je Čampar, najavljujući sjutrašnju dnevnu žurku na gradskom trgu gdje će nastupiti DJ Nenad Matijević i DJ Prefix.