Info dan u vezi sa Javnim pozivom za dostavljanje predloga projekata u sklopu programa ,,Dijalog za budućnost", biće održan u Bijelom Polju 21. januara u 13:00h u Hotelu Franca za zainteresovane aplikante sa sjevera Crne Gore.

Svoje prisustvo možete najaviti popunjavanjem kratkog obrasca koji se nalazi na ovom linku: https://forms.gle/N5y3WAe1mUA2rbAb7

Regionalni program “Dijalog za budućnost” pokrenut je u januaru 2019. godine, a zajednički ga sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, u partnerstvu sa državnim institucijama u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Republici Srbiji. Program finansira Fond Ujedinjenih nacija za izgradnju mira.

Poziv je otvoren za NVO, škole, opštine i druge javne ustanove iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srbije.

Rok za dostavljanje projektnih predloga je 9. februar 2020. godine, a više detalja o pozivu kao i dokumentaciju za prijavu projekata možete naći na ovom linku: https://un.org.me/dialogue-for-the-future/ , a dostupna je i na ovom linku: https://bit.ly/30enXbP .

Sva pitanja u vezi sa pozivom možete uputiti na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Cilj zajedničkog regionalnog programa Dijalog za budućnost (eng. Dialogue for the Future - DFF), je da stvori dodatni prostor za konstruktivan dijalog između građana, zajednica, kao i građana i donosilaca odluka, promovišući na taj način društvenu koheziju, povjerenje i poštovanje različitosti.