U cilju davanja podrške borbi protiv COVID-19 virusa, kompanija Alliance je, za potrebe transporta građana na dijalizu, donirala Opštoj bolnici Bijelo Polje automobil Dacia Lodgy, sa kapacitetom od sedam sjedišta.

“Kao društveno odgovorna kompanija, u ovim teškim trenucima za crnogorsko i globalno stanovništvo, želimo da, u skladu sa svojim mogućnostima, doprinesemo borbi za zdravlje svih građana Crne Gore”, poručili su iz kompanije Alliance.

Iz bjelopoljske Opšte bolnice ističu da će ovom donacijom vozni park biti bogatiji je za ovo vozilo, koje će biti korišćeno za transport građana Bijelog Polja i Mojkovca na dijalizu.

Menadžent Opšte bolnice i Opština Bijelo Polje iskazuju veliku zahvalnost kompaniji Alliiance iz Podgorice i direktoru Ratku Pavićeviću, na vrijednoj donaciji kojom će biti unaprijeđena bezbjednost i udobnost pacijentima koji dolaze na dijalizu.

„Takođe, veliku zahvalnost na razumijevanju i podršci u opremanju bolnice u kontinuitetu dugujemo predsjedniku Vlade Dušku Markoviću, prvom potpredsjedniku Vlade i predsjedniku NKT-a Milutinu Simoviću i ministru zdravlja Kenanu Hrapoviću” – zaključeno je u zajedničkom saopštenju Opšte bolnice i Opštine Bijelo Polje.