Biće ovo prilika da ljubitelji košarke dođu u što većem broju da gledaju košarkašku utakmicu ali i na djelu pokažu svoju humanost.

Košarkaška utakmica humanitarnog karaktera u kojoj će se u okviru 14. kola Prve crnogorske lige sastati MeridianBet Jedinstvo 1950 i Milenijum, na programu je u nedjelju, 25. februara, u 18 sati u sportskoj dvorani Nikoljac.

Biće ovo prilika da ljubitelji košarke dođu u što većem broju da gledaju košarkašku utakmicu ali i na djelu pokažu svoju humanost.

Kako je kazao direktor kluba Vlado Moračanin, humanitarni meč organizovan je na predlog MeridianBet-a, sponzora kluba Jedinstvo 1950, te da će prikupljena sredstva biti usmjerena za Fondaciju "Budi human".

- Na ovu ideju je došao naš sponzor MeridijanBet koji će obezbijediti i sam donacije za oboljelu djecu, odnosno za Fondaciju "Budi human", a mi pozivamo sve ljude dobre volje, kao i ljubitelje košarke da dođu na utakmicu i podrže ovu humanitarnu akciju. Sredstva se mogu uplatiti i putem žiro računa Fondacije: 520-14624-47 ili slanjem SMS poruke "1" broj 14543" - kazao je Moračanin i dodao da će se pored ovakvog vida pomoći, organizovati i donacije putem kupovine ulaznica, vode i sokova.

- Nadam se da će se ovoj akciji odazvati svi oni koji vole i bodre Jedinstvo, jer je u pitanju i veoma važna utakmica za nas klub - dodao je Moračanin.

Izvor: Dan

Novinar: Milovan Novović