Novo domaće ostvarenje, reditelja Siniše Cvetića, ,,Jorgovani” biće prikazano 29. februara i 1. marta u bjelopoljskom bioskopu, od 20.00 sati.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu sat vremena prije početka projekcije, odnosno u periodu od 19.00 do 20.00 sati.

SADRŽAJ: Katarina i Igor su glumci koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepjeli od bliceva i ogluvjeli od aplauza, oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni vidjeli, sve do dodjele nagrada za najbolju seriju godine, gdje će se okupiti cijela ekipa. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i TV industrije u Srbiji danas. Postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Glavne uloge pripale su jednom od popularnijih filmskih ljubavnih parova, Slobodi Mićalović i Ivanu Bosiljčiću. U ostalim ulogama našli su se Gordan Kičić, Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Jana Bjelica, Nebojša Dugalić, Pavle Čemerikić, Nenad Okanović, Vahid Džanković, Petar Vasiljević I drugi.