U Bijelom Polju rukovodstvo Saveza razgovaralo je sa predsjednikom Opštine Petrom Smolovićem i predsjednikom FK „Jedinstvo“ Nerminom Bećirovićem.

Učesnici razgovora vjeruju da će se postavljanjem reflektorskog osvjetljenja na Gradskom stadionu zaokružiti uspješan investicioni ciklus posvećen unaprijeđenju fudbalske infrastrukture u gradu na Limu.

Nakon razgovora sa rukovodstvom Saveza Nermin Bećirović, predsjednik Jedinstva, izrazio je zadovoljstvo zbog najave novih infrastrukturnih projekata u Bijelom Polju. Ujedno, Bećirović je najavio podršku predsjedniku Savićeviću na predstojećim izborima.

- Danas smo imali priliku da razgovaramo sa rukovodstvom Fudbalskog saveza o svim aktuelnim temama, prije svega u bjelopoljskom, ali i crnogorskom fudbalu. Tokom ranijih godina imali smo priliku da sarađujemo na raznim projektima vezanim za fudbal u našem gradu koji su, sasvim sigurno, značajno doprinijeli da imamo što bolje uslove za rad. Dokaz tome je i realizacija projekta postavljanja reflektora na Gradskom stadionu, pa ćemo vrlo brzo imati priliku da igramo mečeve na našem stadionu u večernjim terminima. Zbog svega što je urađeno do sada, ali i zajedničkih projekata u narednom periodu, fudbalski klub Jedinstvo stoji uz predsjednika Savićevića i biće uz njega na predstojećim izborima za predsjednika FSCG. Takođe, našu podršku ima i Vojislav Došljak, kandidat za predsjednika Udruženja klubova FSCG – Sjever, kako bismo nastavili da zajedničkim snagama radimo na razvoju fudbala u Bijelom Polju, rekao je Nermin Bećirović, predsjednik FK „Jedinstvo“.

Ujedno, podršku Vojislavu Došljaku na predstojećim izborima u Udruženju klubova FSCG – Sjever pružio je i predsjednik OFK „Borac“ Samir Fetić koji je prisustvovao sastanku.

Na sastanku sa predsjednikom Opštine dogovorena je i realizacija narednog projekta u gradu na Limu – izgradnja tribine na Gradskom stadionu po uzoru na tribine koje su izgrađene u Podgorici, Nikšiću i Beranama.