U Bijelom Polju u organizaciji 3×3 Montenegro i JU Centar za sport i rekreaciju sjutra počinje ,,Bijelo Polje Open 2K21’’, FIBA 3×3 turnir u basketu.

Sada već tradicionalni, četvrti 3×3 turnir u Bijelom Polju, održaće se na Gradskom trgu, a početak programa je oba dana (četvrtak i petak) zakazan za 16h.

,,Veoma smo uzbuđeni zbog predstojećeg turnira u Bijelom Polju, gdje smo uvijek dočekani na najbolji mogući način. Main event je seniorski turnir na koji se mogu prijaviti svi basketaši stariji od 17 godina (2004. godište i stariji), a kotizacija za učešće je 20€. Na programu događaja će biti i ,,Admiral Knockout’’ i ,,Xiaomi Challenge’’ takmičenja za publiku, za šta su naši partneri spremili vrijedne nagrade.’’- rekao je ispred 3×3 Montenegro organizacije, Milorad Šutulović.

Pored seniorskog turnira i takmičenja za publiku, za 1. dan događaja je planiran otvoreni košarkaški trening za najmlađe, a drugog dana na rasporedu je ,,Martinova trica’’.

,,Čast nam je što ćemo nakon pauze prošlog ljeta, ponovo biti domaćini 3×3 Montenegro turnira. Skrenuo bih pažnju na ,,Martinovu tricu’’ – takmičenje u šutiranju trojki u čast preminulog mladog košarkaša Jedinstva i učesnika ovog turnira, Martina Šćekića, koje će se održati pred finalni basket u petak’’ – izjavio je direktor JU Centar za sport i rekreaciju, Marko Maslovarić.

Prijave ekipa se vrše putem 3×3 Montenegro profila na Instagram-u i Facebook-u, a turnir će se prenositi uživo na 3×3 Montenegro YouTube kanalu.

Foto: 3×3 Montenegro