Direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić uručio je sportsku opremu Bokserskom klubu Bijelo Polje i još jednom čestitao uspjehe koje su takmičari ovog kluba ostvarili u proteklom periodu.

“Boks je sport koji ima tradiciju u Bijelom Polju, a poslednjih godina rezultati koji se ostvaruju nam donose dosta radosti. Zbog toga smo se i odlučili na ovaj korak, da nagradimo i na ovaj način rad i uspjehe ovog kluba. Podrška Opštine neće izostati ni u budućnosti, a mi se nadamo da će nas naši bokseri, kako smo i navikli, na najbolji mogući promovisati širom regiona i svijeta”, saopštio je Marko Maslovarić.

Trener Mugoša Kovačević se u ime BK Bijelo Polje zahvalio Opštini i Centru za sport i rekreaciji na vrijednoj donaciji.

„Velika zahvalnost i još jedan pokazatelj naše odlične saradnje i brige Opštine o sportskim klubovima. Cijenim da smo rezultatima zaslužili podršku, ali zaista nam prija kada neko to gleda i vrednuje na ovako kvalitetan način”, istakao je Kovačević.

Podsjećamo, ovo je još jedna u nizu brojnih akcija Centra za sport i rekreaciju, kada je u pitanju podrška BK Bijelo Polje. Nedavno je obezbijeđena premija za mladog Mirka Šarčevića, koji je osvojio srebrnu medalju na prvenstvu Evrope za juniore, a njegov klub je dobio dodatnih 2.000 eura na odobreni budžet.