Zaostala utakmica 22. kola "Meridijanbet" 1. CFL  između Jedinstvo France i Jezera biće odigrana danas na bjelopoljskom gradskom stadionu. Biće to derbi sjevera i prilika da ljubitelji fudbala uživaju u susretu u kojem će zasigurno i jedna i druga ekipa ići na pobjedu.

-Poslije pobjede na gostovanju protiv Petrovca, u dobrom raspoloženju dočekujemo odloženu utakmicu protiv Jezera. Znamo da nas čeka težak posao, jer su Plavljani kvalitetna ekipa, koja po igrama ne zaslužuje sadašnje mjesto na tabeli.  U svakom slučaju, biće ovo duel za fudbalske sladokusce, a očekujem i dosta navijača  na tribinama - kaže trener Jedinstvo France Vuko Bogavac.

-Od onih koji izađu na teren očekujem da daju sve od sebe da ostvarimo pobjedu. Želimo tri boda koja će nas približiti zacrtanom cilju, a to je opstanak bez baraža - zaključio je Bogavac.

S druge strane, Rade Petrović Njegoš, kormilar Jezera kaže da znaju da ih u Bijelom Polju očekuje više nego težak susret sa ekipom koja je u odličnoj formi.

-Očekuje nas  gostovanje gdje ćemo morati da damo maksimum kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Igramo protiv Bjelopoljaca  koji su u odličnoj formi i koji nesporno imaju odličan kvalitet. U prilog tome ide i činjenica što će na tribinama biti veliki broj ljubitelja fudbala. Ja sam igrao nekada u Jedinstvu i znam koliko su navijači od značaja za ekipu. Na drugoj strani i mi imamo kvalitet, iako u poslednjim utakmicama ne uspijevamo da ostvarimo pobjedu, ni tamo gdje je igrama i šansama potpuno zaslužimo - kaže Petrović, koji neće moći da računa na Davora Kontića, koji ima kartone.

Meč u Bijelom Polju igra se danas od 15 sati.

Izvor: DN Dan