Sa četiri pobjede bez izgubljenog seta, odbojkaši Jedinstva su stigli do šampionske titule u juniorskoj konkurenciji.

Bjelopoljci su pod vođstvom Darka Prebiračevića po prvi put u klupskoj istoriji osvojili titulu prvaka, a do uspjeha su došli pobjedama protiv Galeba, Top voleja, Budve i u poslednjem odlučujućem meču za trofej protiv Budućnosti.

"Kao prvo, čestitke igračima na osvojenoj tituli i sjajno odigranom kompletnom prvenstvu. Osvojena titula je kruna vrlo dobre i uspješne sezone koju privodimo kraju, a koja se može ocijeniti veoma uspješnom jer su momci koji su osvojili titulu juniorskog prvaka okosnica seniorske ekipe. Takođe, veoma mi je drago i zbog Milana Rovčanina i Stefana Femića kojima je ovo izlazna godina iz juniorskog uzrasta. Njih dvojica su pravi primjer kako se radom i zalaganjem postižu ozbiljni rezultati" - istakao je Prebiračević. 

Pored zlatnih medalja i pehara koje je uručio direktor reprezentacija OSCG Nikola Kažić, igračima Jedinstva su pripale i individualne nagrade i to: Milan Rovčanin – najbolji igrač, Nikola Đurović – najbolji bloker i Lazar Cimbaljević – najbolji primač.

"Tri individualna priznanja za najboljeg igrača, primača servisa i srednjeg blokera jasno pokazuju da će igrači ove ekipe biti važni činioci i naše seniorske reprezentacije u budućnosti. Ono što nas sve u klubu raduje je što u ovoj ekipi koja je osvojila titulu imamo čak četiri kadeta i jednog pionira, pa se sa pravom nadamo i visokom plasmanu u kadetskoj konkurenciji" - zaključio je trener Jedinstva. 

Zlatni juniori Jedinstva su: Lazar Cimbaljević, Danilo Šunjevarić, Nikola Đurović, Damir Ćatović, Milan Rovčanin (kapiten), Uroš Konatar, Stefan Femić, Srđan Petrović, Andija Rakonjac, Marko Šebek (libero), Pavle Bošković (libero). Trener Darko Prebiračević.