Pripadnici Centra bezbjednosti Bijelo Polje i Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac, donirali su danas 40 jedinica krvi i na ovaj način kao i mnogo puta do sada potvrdili crtu humanosti.

Iz CB Bijelo Polje podsjećaju, da su se priključili akciji koju je juče pokrenula Uprava policije, želeći da, kako su istakli svojim primjerom promovišu dobrovoljno davalaštvo krvi, kao jedan od najhumanijih gestova svakog pojedinca.

“Ovo je humana aktivnost jer vjerujemo da će naša krv u narednom periodu spasiti nekome život” – saopšteno je iz CB Bijelo Polje uz podsjećanje da je danas 40 pripadnika CB Bijelo Polje i OB Mojkovac dalo dragocjenu tečnost. 

Podsjećamo, iz Uprave policije je juče saopšteno da je kroz svakodnevne aktivnosti proteklih mjeseci na teritoriji Crne Gore, Uprava sprovodila osmišljene i planske aktivnosti kako bi dosljedno i u potpunosti obezbijedila realizaciju mjera koje su donijeli nadležni državni organi.

"Kroz sve te aktivnosti pripadnici policijske organizacije su posvećenim, odgovornim i hrabrim radom, kao i svim ukupnim profesionalnim aktivnostima obezbijedili da svi zajedno kao sistem i država, postignemo, do sada, izvanredne rezultate” – rekao je direktor UP Veselin Veljović.