Opštinski tim za zaštitu i spašavanje obavještava sve sugrađane da su mjere koje zabranjuju okupljanje na javnim i privatnim površinama i dalje na snazi.

S tim u vezi, na današnjem sastanku je dogovoreno da Komunalna policija, Sekretarijat za inspekcijske poslove i pripadnici Uprave policije tokom prvomajskih praznika povećaju kontrolu izletišta, parkova i privatnih imanja (vikendica), te da će protiv svakog ko ne bude poštovao mjere koje je donijelo NKT, biti podnešene odgovarajuće prijave.

Apelujemo na sve sugrađane, da se strpimo još malo, da se ponašamo odgovorno kao prethodnih dana i nedjelja, jer je veoma važno da što prije izađemo iz epidemije kako bi prestale da važe sve mjere koje ograničavaju život građanima, ali i privredi.

Koristimo priliku da svim sugrađanima koji budu poštovati mjere i ovaj vikend ostanu kod svojih kuća, čestitamo 1.maj – praznik rada. Na taj način će svojim ponašanjem čuvati svoje zdravlje, zdravlje svojih bližnjih, ali i onih koji u otežanim uslovima rade za dobrobit svih nas: zdravstvenih radnika, policijskih službenika i volontera Crvenog krsta.

 

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje