Isak Šabanović na takmičenju ¨Zvezde Granda˝ osvojio je visoko drugo mjesto a tokom istog bio je glavni favorit, Bjelopoljci su odlučili da ga dočekaju kao najboljeg ambasadora svog grada na Trgu Slobode.

Sjajnim nastupima i veličanstvenim izvođenjema na sceni ˝Zvezda Granda˝, najpoznatijem regionalnom muzičkom takmičenju, mladi Bjelopoljac osvojio je srca svih generacija Balkana. Na njegov uspjeh, prirodno, najviše su ponosni u njegovom rodnom gradu koji će ga sjutra, 7. jula u 19h dočekati na glavnom gradskom trgu. 

Mladoj zvijezdi regiona danas je 26. rođendan, koji mu ovom prilikom čestitamo i uvjereni smo da će za njega ovo biti nezaboravna rođendanska proslava a mi očekujemo da nas uskoro časti svojim novim pjesmama.

˝Na zahtjev više sugrađana posebno mladih Bjelopoljaca, odlučili smo da simboličnim dočekom uz poštovanje epidemioloških mjera, iskažemo poštovanje i podršku za veliki uspjeh našeg sugrađanina Isaka Šabanovića. Svojim maestralnim nastupom pobrao je simpatije svih Bjelopoljaca u našem gradu i dijaspori i učinio nas ponosnim. Bjelo Polje je učinio poznatim na muzičkoj mapi regiona", istakao je gradonačelnik Bijelo Polja, Petar Smolović za portal Kodex.

Opština Bijelo Polje i Centar za kulturu su organizatori a podršku je dala i Cvjećara Šćekić.

"Uvijek sam tu da podržim mlade i talentovane ljude. Sjetim se svog početka znam kako je početi od nule, a posebno Isaka koji je osvojio zvijezdano nebo ali i sve mlade ljude tu sam da podržim, da dočekam i da malo moje magične prašine pustim" kazao je vlasnik Boban Šćekić.