Iako je mlada ekipa Jedinstva u takmičarsku sezonu ušla bez velikih očekivanja, dobrim partijama i pobjedama u Prvoj ligi, djevojke koje sa klupe predvodi Mladen Miladinović zauzimaju 5 poziciju na tabeli, uz skor od 7 pobjeda i 5 poraza.

U subotu u dvorani Nikoljac ih očekuje jedna od najzanimljivijih utakmica 13. kola Prve lige Crne Gore, u kojoj dočekuju zahuktali Albatros. Kvalitet protivnika i pobjeda nad aktuelnim šampionom novljanki u prošlom kolu ne umanjuje želju Jedinstva da odigra najbolje što umije i pruži jak otpor favorizovanoj ekipi Albatrosa.

- U goste nam stiže jako iskusna i kvalitetna ekipa Albatrosa, koja je pobjedom nad Lukom Bar u posljednjem kolu pokazala da ima i šampionske ambicije. Mi sa druge strane u ovaj meč ulazimo sa dvije vezane pobjede i takoše igramo veoma dobro. Nadam se da će navijači moći da vide jednu zanimljivu utakmicu, ali i da naša mlada ekipa dobije vjetar u leđa uz podršku sa tribina koja je na ovakvim mečevima veoma značajna, kazao je trener Miladinović najavljujući derbi kola.

Utakmica Jedinstvo – Albatros se igra u subotu od 19 časova u dvorani Nikoljac, a iz bjelopoljskog kluba pozivaju sve ljubitelje odbojke da dođu i podrže ekipu u jednoj od najvažnijih utakmica ove sezone.