U susret ljetnjoj sezoni 2022. kompanija Adriatic Marinas koja realizuje projekat Porto Montenegro i hotel Regent Porto Montenegro organizuju sajmove zapošljavanja u Crnoj Gori i to u Bijelom Polju 22. februara, Nikšiću 24. februara, Podgorici 25. februara. Završni sajam zapošljavanja biće održan u Tivtu 4. marta.

“Ove godine organizujemo više sajmova zapošljavanja kako bismo omogućili zainteresovanim kandidatima iz svih krajeva Crne Gore da razgovaraju sa našim predstavnicima na jednoj od njima najbližih lokacija. Ovo je prilika za sve one koji žele da ovog ljeta rade u svojoj zemlji, a ipak u kompanijama koje primjenjuju svjetske standarde u poslovanju. Otvorene pozicije su u sektorima marine, recepcije, maloprodaje, domaćinstva, kao i brojne pozicije najrazličitijih profila u okviru Porto Montenegro Jaht kluba, u odjeljenjima recepcije, hrane i pića, i kuhinje, uključujući i određeni broj pozicija na menadžerskom nivou. izjavila je Sandra Kapičić, menadžerka ljudskih resursa, dodajući: “Iako je ovo period u godini koji je za nas koji radimo u ljudskim resursima, kao i za druge kolege koji rade na rukovodećim pozicijama određenih biznis jedinica vrlo izazovan, radujemo se upoznavanju sa kandidatima, kao i ponovnom susretu sa onim već poznatim licima, koji nam se vraćaju iz sezone u sezonu”.

Hotel Regent Porto Montenegro u potrebi je za 140 sezonskih radnika na različitim pozicijama u sektorima kuhinje, hrane i pića, domaćinstva dok se malobrojnije slobodne pozicije nalaze u okviru recepcije, konsijerža i spa centra.

“Bez namjere da promovišem sezonski rad kao lagan ljetnji posao, hotel Regent je poslodavac gdje mladi ljudi imaju šansu da uče od najboljih u svom poslu. Naša interna istraživanja i povratne informacije naših partnera jasno ukazuju na izgrađenu reputaciju renomiranog poslodavca. Hijerarhija, ali i fleksibilnost neophodna u turizmu, kontinuiran prenos znanja i izgradnja vještina sezonskih i stalno zaposlenih je okvir koji nam omogućava zapošljavanje, razvoj ljudskih resursa u vrhunskom hotelijerstvu te kontinuitet pružanja izuzetne usluge,” izjavila je Žana Zeković, Direktorica ljudskih resursa hotela Regent Porto Montenegro.

*Na svim sajmovima biće primjenjene aktuelne epidemiološke mjere.