Nermin Bećirović, potpredsjednik

Kontakt:
Tel: +382 (0) 50 432 646;
Fax: +382 (0) 50 432 393;
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Nermin Bećirović rođen je 10.09.1983. godine u Bijelom Polju.

Gimnaziju „Miloje Dobrašinović“ završio je u Bijelom Polju. Studirao je pravni fakultet u Sarajevu ali nakon 3 godine napustio zbog bavljenja privatnim biznisom. Kasnije u Beogradu stekao je zvanje diplomirani menadžer.

Jedan je od osnivača Nevladine organizacije “NEED“ iz Bijelog Polja, koja je realizovala veliki broj projekata iz nekoliko oblasti, a među prvima u našem gradu, skrenula pažnju na probleme sa kojima se suočavaju djeca sa posebnim potrebama, tj. djeca ometena u razvoju kao i njihove porodice. NVO NEED je takođe organizovala brojne kulturne, sportske i zabavne manifestacije, među kojima se posebno ističu veliki humanitarni koncerti širom Crne Gore, kao i ostale  humanitarne organizacije i manifestacije, brojne tribine iz oblasti društvene odgovornosti, pitanja koja se tiču đaka i studenata kao i projekti iz zaštite životne sredine.

Učestvovao je na brojnim trening seminarima i panelima iz oblasti koje se tiču problema mladih u Crnoj Gori, u organizaciji Uprave za mlade Crne Gore, a takođe je i alumnista IX generacije Škole demokratskog rukovođenja.

2017. godine je postao osnivač i suvlasnik  knjigvovodstvene agencije  BN  Company u Bijelom Polju, a  nakon toga je radio kao izvršni direktor  u firmi MONTEAZIJA iz Srbije, sa sjedištem u Bijelom Polju.  

Od  2012. godine je počeo da se bavi ugostiteljskim poslom u Bijelom Polju, a  jedan period je bio i izvršni direktor u firmi D.O.O. White Field.

Bio odbornik u Skupštini opštine Bijelo Polje u periodu od 26.12.2014. do 28.06.2018.godine.

06.03.2017. godnine zasnovao je radni odnos  u D.O.O. „PARKING SERVIS“ Bijelo Polje, gdje je obavljao poslove  rukovodioca Sektora za ekonomsko-pravne poslove.

27.07.2017. godine izabran je za predsjednika Fudbalskog Kluba "JEDINSTVO" Bijelo Polje.

Potpredsjednik Opštine Bijelo Polje, izabran na sjednici SO Bijelo Polje 10.07.2019. godine.

 

Oženjen, otac jednog djeteta.