Svečana premijera filma "Nedelja", zakazana je za četvrtak 18. januar od 19 časova u bioskopu Centra za kulturu Bijelo Polje.

Film koji prati život jednog od omiljenih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog, stiže na veliko platno uz crveni tepih i svečanu atmosferu.

Film "Nedelja" inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako djetinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pjesme postane dio života mnogih.

U glavnim ulogama su Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Milica Janevski i mnogi drugi. Scenario je napisao Stefan Bošković, a režiju potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat  vremena prije početka projekcije, odnosno u periodu od 18.00 do 19.00 sati.