Predsjednik Opštine shodno ovlašćenjima utvrđenim Zakonom o lokalnoj samoupravi (’’Sl.list CG’’, broj 2/18, 34/19 i 38/20 ), utvrdio je 29.12.2020.godine, Nacrt Odluke o godišnjoj naknadi za korišćenje prostora za bespravne objekte, i istu stavio na javnu raspravu koja je trajala do 12.01.2021.godine.

Uprava javnih prihoda kao resorno nadležan organ je bio zadužen za organizovanje i sprovođenje javne rasprave.

Nacrt Odluke o godišnjoj naknadi za korišćenje prostora za bespravne objekte je objavljen na sajtu Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me . Javni uvid u Nacrt Odluke o godišnjoj naknadi za korišćenje prostora za bespravne objekte kao i dostavljanje primjedbi, prijedloga i sugestija, bio je omogućen svim zaintersovanim licima, u prostorijama Uprave javnih prihoda u zgradi sportske hale u Nikoljcu i na e-mail adresi  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

Zbog slozene epidermoloske situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID 19 i rizika koji nosi okupljanje u zatvorenom prostoru nije održana centralna javna rasprava.U toku trajanja javne rasprave nije pristigla ni jedna primjedba na Nacrt Odluke o godišnjoj naknadi za korišćenje prostora za bespravne objekte.

 

DIREKTOR

Veselin Merdović


Skeniran dokumnet-izvještaj sa javne rasprave o Nacrtu Odluke o godišnjoj naknadi za korišćenje prostora za bespravne objekte...pdf