O sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu Programa uređenja prostora opštine Bijelo Polje za 2023.godinu

Nacrt Programa uređenja prostora opštine Bijelo Polje, nakon što je utvrđen zaključkom Predsjednika Opštine, br.01-018/22-929 od 15.11.2022.godine, kao i program javne rasprave objavljeni su na zvaničnom sajtu Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me. Upućen je javni poziv svim zainteresovanim subjektima da mogu uzeti učešće na javnoj raspravi i da mogu svoje primjedbe, prijedloge i sugestije podnijeti u pisanoj formi na adresu opština Bijelo Polje- Sekretarijat za uređenje prostora Ulica slobode bb ili na e-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. zaključno sa 29.11.2022.godine.


Javna rasprava o Nacrtu Programa za uređenje prostora trajala je 15 (petnaest) dana i to od 15.11.2022.do 29.11.2022.godine.
Centralna javna prezentacija održana je 24.11.2022.godine, sa početkom u 13h, u skupštinskoj sali Opštine Bijelo Polje. Javnoj prezentaciji prisutvovalo je 16 građana.
U prezentaciji o Nacrtu Programa učestvovali su i sekretar Sekretarijata za  investicije Fahrudin Begović i  sekretar Sekretarijata za stambeno – komunalne poslove i saobraćaj Duško Ružić.
Sekretarka Sekretarijata za uređenje prostora Aleksandra Bošković je prezentovala nacrt Programa uređenja prostora, nakon čega se pristupilo diskusiji. Zapisnik, koji je vođen u toku centralne javne rasprave,  od 24.11.2022.godine, čini sastavni dio izvještaja o javnoj raspravi. U zapisniku su navedeni učesnici u diskusiji, njihove usmene primjedbe, sugestije i odgovori predstavnika Opštine Bijelo Polje.      
U toku trajanja javne rasprave, Sekretarijatu za uređenje prostora, nije pristigla ni jedna primjedba na Nacrt Programa.S E K R E T A R K A

Aleksandra BoškovićIzvještaj sa javne rasprave o Nacrtu programa uređenja prostora Opštine Bijelo Polje za 2023.godinu...pdf

Zapisnik sa centralne javne prezentacije o nacrtu Programa uređenja prostora Opštine Bijelo Polje za 2023.godinu...pdf