Centralna javna rasprava povodom Lokalnog plana akcije za djecu 2012-2016. bice odrzana 13. februara u 11 casova u sali Skupstine Opstine Bijelo Polje.

Centralna javna rasprava povodom Lokalnog plana akcije za djecu 2012-2016. bice odrzana 13. februara u 11 casova u sali Skupstine Opstine Bijelo Polje. Javne rasprave na ovu temu odrzane su u osnovnim skolama Pavle Zizic u Njegnjevu i Dusan Korac i Gimnaziji Miloje Dobrasinovic. Rukovodilac Menadzment tima i potpredsjednik Opstine Tufik Bojadzic je kazao da je Nacrt lokalnog plana akcije za djecu 2012-2016. podijeljen na sedam poglavlja.

Nacrtom smo obuhvatili oblasti: Obrazovanje, Zdravlje, Socijalna zastita, Bezbjednost, Kultura i mediji, Sport i slobodno vrijeme i Ekologija. Proces javne rasprave sprovodi Sekretarijat za opste upravne poslove i drustvene djelatnosti i Menadzment i Medjusektorski tim za izradu ovog Plana. Nakon javne rasprave svi prijedlozi, primjedbe i sugestije ce biti razmotreni i uradicemo tekst prijedloga ovog Plana, koji cemo dostaviti Skupstini na usvajanje, kazao je rukovodilac Menadzment tima i potpredsjednik Opstine Tufik Bojadzic. Lokalni plan akcije za djecu 2012-2016. zainteresovani mogu naci na sajtu opstine Bijelo Polje.