Na osnovu člana 14 Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova ( ''Sl.list CG'' – Opštinski propisi broj 034/11 ) , čl. 167 Zakona o lokalnoj samoupravi ( ''Sl.list CG'', broj 02/18 i 34/19 ) Uprava javnih prihoda Opštine Bijelo Polje, utvrđuje:

 

PROGRAM  JAVNE  RASPRAVE

 

  1. Povodom Nacrta Odluke o članskom doprinosu turističkim organizacijama organizuje se javna rasprava, koja će trajati 15 dana. Javna rasprava počinje 24.07.2019. godine.
  2. Nacrt naznačene Odluke objaviće se na veb sajtu opštine Bijelo Polje: www.bijelopolje.co.me 
  3. Centralna javna rasprava održaće se dana 07.08.2019. godine, u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, sa početkom u 13 časova.
  4. Pozivaju se građani, privrednici, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organi i javne službe, i stručne institucije, kao i druga pravna lica, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Odluke.
  5. Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Upravi javnih prihoda, ul.Nedjeljka Merdovića bb, Bijelo Polje, kao i na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  6. Javnu raspravu sprovešće Uprava javnih prihoda.

 

 

 

UPRAVA   JAVNIH   PRIHODA

OPŠTINA BIJELO POLJE

 


Zaključak o utvrđivanju Nacrta Odluke o članskom doprinosu turističkim organizacijama možete preuzeti ovdje...pdf

Nacrt Odluke o članskom doprinosu turističkim organizacijama možete preuzeti ovdje...pdf