Predsjednik Opštine shodno ovlašćenjima utvrđenim Zakonom o lokalnoj samoupravi (’’Sl.list CG’’, broj 2/18, 34/19 i 38/20 ), utvrdio je 12.05.2021.godine, Nacrt Odluke o naknadama za korišćenje opštinskih puteva na teritoriji opštine Bijelo Polje, i istu stavio na javnu raspravu koja je trajala do 26.05.2021.godine.

Uprava javnih prihoda  kao resorno nadležan organ je bio zadužen za organizovanje i sprovođenje javne rasprave.

Nacrt Odluke o naknadama za korišćenje opštinskih puteva na teritoriji opštine Bijelo Polje je objavljen na sajtu Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me . Javni uvid u Nacrt Odluke o naknadama za korišćenje opštinskih puteva na teritoriji opštine Bijelo Polje kao i dostavljanje primjedbi, prijedloga i sugestija, bio je omogućen svim zaintersovanim licima, u prostorijama Uprave javnih prihoda u zgradi sportske hale u Nikoljcu i na e-mail adresi  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

Centralna javna rasprava održana je 26.05.2021. godine u 13h, u skupštinskoj Sali Opštine Bijelo Polje, pri čemu nije bilo prisutnih zainteresovanih lica. U toku trajanja javne rasprave nije pristigla ni jedna primjedba niti sugestija na Nacrt Odluke o naknadama za korišćenje opštinskih puteva na teritoriji opštine Bijelo Polje.

 

DIREKTOR

Veselin Merdović


Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o naknadama za korišćenje opštinskih puteva na teritoriji opštine Bijelo Polje...pdf