OPŠTINA Bijelo Polje

Sekretarijat za ruralni razvoj i održivi razvoj

 

VEZA: Naš broj 02-UPI-625/1 od 28.04.2021.godine

PREDMET: Tekst obavještenja o podnijetom zahtjevu

Poštovani,

Shodno članu 20 stav 1 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu („Službeni list CG”, broj 75/18) obavještavamo vas da je Preduzeće „Montenegro Armour Group – MAG“ doo, Željeznička bb, Bijelo Polje, podnijelo zahtjev za davanje saglasnosti na Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu za Infrastrukturni objekat PD3,P, poslovni prostor u privredi, proizvodna hala, u krugu bivšeg „Vunarskog kombinata“, Opština Bijelo Polje.

U vezi sa navedenim pozivamo vas da izvršite uvid u dostavljenu dokumentaciju u prostorijama Agencije za zaštitu životne sredine ulica IV Proleterske 19, II sprat, kancelarija broj 216, kao i u Sekretarijatu za ruralni i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje, radnim danima od 9 do 12 časova. Elaborat je moguće preuzeti sa sajta Agencije za zaštitu životne sredine www.epa.org.me.

Rok trajanja javne rasprave i dostavljanje primjedbi i mišljenja u pisanoj formi, na adresu Agencije za zaštitu životne sredine, je do 18.10.2021.godine.

Javna tribina o predmetnom Elaboratu održaće se u Sali za sastanke Preduzeća, „Montenegro Armour Group – MAG“ doo, Željeznička bb, Bijelo Polje, dana 18.10.2021.godine, sa početkom u 11 časova.                                         

                                                                                                                                                                                           Milan Gazdić

VD Direktora

Kontakt osoba.

Jasmina Janković-Mišnić, Samostalni savjetnik I

Tel: +382 20 446 517: +382 67 807 382

mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Elaborat možete preuzeti ovdje ...pdf