Predsjednik opštine Bijelo Polje, Zaključkom br. 01-018/23-551 od 22.03.2023. godine utvrdio je Nacrt Studije revizije za zaštićeno prirodno dobro „Đalovića klisura“, i obavezao Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj opštine Bijelo Polje, da shodno Odluci o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova („Službeni list Crne Gore – opštinski propisi“, br. 34/11), sprovede javnu raspravu.

 

PLAN JAVNE RASPRAVE

 

  1. Javna rasprava će se održati od 22.03.2023. do 11.04.2023. godine
  2. Nacrt Studije revizije za zaštićeno prirodno dobro „Đalovića klisura“ će se:
  • Objaviti na sajtu opštine Bijelo Polje bijelopolje.co.me
  • U štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za ruralni i održivi razvoj (kancelarija br. 2, II sprat Sportski centar Nikoljac).
  1. Centralna javna rasprava o Nacrtu Studije revizije za zaštićeno prirodno dobro „Đalovića klisura“, održaće se u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, dana 06.04.2023. godine (četvrtak) sa početkom u 10:00 h.
  2. Pozivaju se građani, nevladine organizacije (NVO), organi, javne službe, mjesne zajednice sa ovog područja, ekološka udruženja i sekcije, lovačka i ribolovačka udruženja i ostali zainteresovani da učešćem u javnoj raspravi i svojim sugestijama, komentarima, prijedlozima, kritikama isl. daju svoj doprinos kako bi sadržaj ove Studije bio što kvalitetniji
  3. Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Sekretarijatu za ruralni i održivi razvoj opštine Bijelo Polje, u pisanoj formi, na adresu Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj, Opština Bijelo Polje, ul. Slobode bb, preko arhive, do kraja javne rasprave, ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  4. Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj i Radna grupa za izradu ovog Plana, razmotriće sve primjedbe, sugestije i prijedloge učesnika u javnoj raspravi, nakon čega će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj rapravi koji će biti dostupan javnosti preko sajta opštine Bijelo Polje.

 

 

 

Opština Bijelo Polje

Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj

 


Materijal za Javnu raspravu...rar

Zaključak predsjednika Opštine na Nacrt Studije revizije za zaštićeno prirodno dobro „Đalovića klisura“ ...pdf