Udruženje preduzetnica Crne Gore organizuje u saradnji sa Balkanskim udruženjem žena u zanatstvu , školom ,, Alfa ton Lekić, kompanijom  8 RED D  i Udruženjem preduzetnica Makedonije, seminar na temu “Način života je preduslov za ljepotu“, gdje će biti istaknuti najnoviji trendovi u kozmetici koji obuhvataju četiri usko povezane tematske cjeline:  masaža, meditacija, wellness i spa. Edukatorka na seminaru Roza Popovska,  vlasnica salona ,,Laser Etetik,, će na primjerima pokazati tehnike: lifting lica sa algama, kraljevski tretman lica i tjela,  liječenje akni i bubuljica organskim putem, primjena biljnih a ne mineralnih ulja u masažama,  manuelne masaže i celulit program  bez upotrebe aparata, holistički pristup: balans duše, duha i tjela.

Predavači za frizere biće iz minentne škole Alfa Ton Lekić, takodje je ugovoren i  radni sastanak  za  promociju i dolazak na tržište Crne Gore kozmetičkih proizvoda ,,Esensa Mediterana,,.

 

 

Sve polaznice seminara će na kraju dobiti Certifikate o odslušanom tečaju. Obuka će se organizovati u periodu od 29-31 avgusta u prostorijama skole Alfa Ton Lekić, ulica Mitra Bakića, br. 2, Podgorica.

Više informacija za sve zainteresovane sadrži sajt Udruženja preduzetnica Crne Gore.

Kancelarija za rodnu ranopravnost u opštini Bijelo Polje učestvuje kao logistička podrška  u  promociji ovog programa u Bijelom Polju u cilju realizacije jednog od strateških ciljeva za ekonomsko osnaživanje žena predviđenog  Lokalnim akcionim planom  za rodnu ravnopravnost u opštini Bijelo Polje za period 2014-2017.godin.