Obavještenje

 

Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje obavještava građane da je usvojen Program mjera za podsticaj ruralnog i održivog razvoja za 2019. godinu. Program stupa na snagu osmog dana od dana izlaska u službenom listu, a svi zainteresovani mogu slati zahtjeve za podršku na adresu ovog Sekretarijata.

U cilju kvalitetnijeg infiormisanja građana o podsticajnim mjerama izrađena je brošura koja sadrži sve relevantne informacije kao što su:

broj i vrsta podsticajnih mjera, novčani iznosi podrške, potrebna dokumentacija neophodna za dostavljanje zahtjeva, rokovi za podnošenje zahtjeva, korisnici podsicajnih mjera, način plaćanja itd.

Brošuru možete preuzeti u elektronskoj forni ovdje ili u štampanoj formi na građanskom birou Opštine ili u kancelariji Sekretarijata za ruralni i održivi razvoj.

Za ostale informacije možete se obratitit Sekretarijatu za ruralni i održivi razvoj putem e-maila na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem telefona na br. 050/484-805.