Obavještenje

 

Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj Opštine Bijelo Polje obavještava građane da je usvojen Program mjera za podsticaj razvoja poljoprivrede za 2019. godinu. Program stupa na snagu osmog dana od dana izlaska u službenom listu, a svi zainteresovani mogu slati zahtjeve za podršku na adresu ovog Sekretarijata.

U cilju kvalitetnijeg infiormisanja građana o podsticajnim mjerama izrađena je brošura koja sadrži sve relevantne informacije kao što su: broj i vrsta podsticajnih mjera, novčani iznosi podrške, potrebna dokumentacija neophodna za dostavljanje zahtjeva, rokovi za podnošenje zahtjeva, korisnici podsicajnih mjera, način plaćanja itd.

Brošuru možete preuzeti u elektronskoj forni ovdje ili u štampanoj formi na građanskom birou Opštine ili u kancelariji Sekretarijata za preduzetništvo i ekonomski razvoj.

Za ostale informacije možete se obratitit Sekretarijatu za preduzetništvo i ekonomski razvoj putem e-mail adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i putem telefona na brojeve :050 484 020 i 050 484 806.