Opština Bijelo Polje – Sekretarijat za stambeno komunalne poslove i saobraćaj je pristupio izradi izmjena i dopuna važećeg Programa privremenih objekata za teritoriju Opštine Bijelo Polje za period od 2019 god. do 2024.godine, razmatranjem podnesenih inicijativa za ucrtavanje novih lokacija na parcelama u opštinskom i privatnom zemljištu.

Sekretarijat poziva zainteresovana lica da dostave inicijative za privremene objekte za koje su zainteresovani a koji su propisani Pravilnikom o bližim uslovima za postavljanje odnosno građenje privremenih objekata, uređaja i opreme ("Sl. list Crne Gore” 043/18, 076/18, 076/19,).

Pristigle inicijative biće razmotrene prilikom izrade izmjena i dopuna važećeg Programa privremenih objekata za teritoriju Opštine Bijelo Polje za period od 2019 god. do 2024.godine

U tom cilju, potrebno ja da zainteresovani korisnici prostora popune Upitnik koji sadrži informacije neophodne za izradu Programa.

Napominjemo, da se po osnovu podataka dostavljenih u Upitniku ne mogu ostvarivati bilo kakva prava po osnovu postavljanja, odnosno građenja privremenih objekata.

Upitnik koji je popunjen u skladu sa Pravilnikom o bližim uslovima za postavljanje, odnosno građenje privremenih objekata, uređaja i opreme dostavlja se na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na Arhivu Opštine u periodu od 11.12.2020. do 21.12.2020.godine.


Upitnik možete preuzeti ovdje ... docx

Pravilnik možete preuzeti ovdje ... pdf